nellieblogverhalen.blogspot.com

Hallo,

Welkom op de website van mijn blog. Omdat ik graag verhalen schrijf, heb ik een blog aangemaakt.
Veel plezier met lezen, word lid en zet er een reactie bij!

Mvg. Nellie van Bergeijk

vrijdag 18 mei 2012

De meidenbende

'En waar komen jullie vandaan?' Is Eva's volgende vraag. Ze zijn begonnen met het "vraaggesprek" tegen elkaar. 'Wij komen uit Utrecht', antwoord Joel. 'Oke!' Zegt Julia. 'Wij ook!' Enthousiast kijken Julia en Eva elkaar aan. Ze geven elkaar een dikke knipoog en grinniken. Joel, Nick en Maria kijken elkaar bevreemd aan. Luid schieten ze in de lach. 'Jullie moeten niet zo vreemd kijken!' Schatert Julia en giert het dan weer uit. Maria kijkt het even aan, maar zegt dan aarzelend: 'Zullen we even ergens anders gaan zitten? We zitten hier een beetje in het zicht!!! En uiteraard met de jongens!' Vult ze nog snel aan, als ze de blikken van de tweeling ziet. "Als blikken konden doden', lacht ze. Nog nagiechelend lopen ze gezamelijk naar het station. Daar wachten ze op de trein, om door te gaan naar het centrum van Amsterdam. Eerst zou de drieling naar huis gaan, maar omdat Julia en Eva volhielden dat het gezelliger was om met z'n vijven te gaan winkelen, gingen ze akkoord.
Lachend stappen ze in de trein en rijden ze naar het centrum van Amsterdam. In de trein vertellen Julia en Eva van het geheim van de brief en Lize van Doel. Verrast kijken Joel en Nick naar de tweeling.
'Wat hebben jullie allemaal beleefd?' Wil Nick weten. 'Niet zo nieuwsgierig, Nick!' Plaagt Eva. 'Jullie mogen wel alles eten maar niet alles weten!' Geirriteerd kijkt Nick naar buiten maar dan vervolgt Eva: 'Dat is wel een lang verhaal hoor!' Tevreden nestelt Nick zich in de hoek en luistert naar Eva, die aangevuld word door Julia.
'Sjonge!' Verzucht Joel als ze alles verteld hebben. 'Jullie zijn echt heel avonturlijke meiden zeg!' 'Ach!' Vind Julia. 'Het is niet altijd even leuk. Bijvoorbeeld die dag in de cel zitten was ook niet echt leuk!' Ondertussen zijn ze in het centrum aangekomen. Zogenaamd vermoeid ploffen ze neer en bestellen wat appelsap en taart. Opeens word hun gesprek onderbroken door een luid gegil. Alle vijf kijken ze verschrikt op en draaien hun hoofden in de richting van het gegil, dat nog steeds doorgaat. Dan zien ze een zestal meiden die hun kant op komen rennen!!!!!! 'Dit is de meidenbende!!!' Gillen Eva en Julia tegelijk!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten