nellieblogverhalen.blogspot.com

Hallo,

Welkom op de website van mijn blog. Omdat ik graag verhalen schrijf, heb ik een blog aangemaakt.
Veel plezier met lezen, word lid en zet er een reactie bij!

Mvg. Nellie van Bergeijk

woensdag 18 april 2012

Verrassing


Die verdere dag bedenken de meiden wat ze mee moeten nemen naar Amsterdam, of ze hun ouders in moeten lichten en wat ze met de honden moeten doen. Louise vind dat ze de honden gewoon mee moeten nemen, Eva denkt dat het beter is dat hun ouders weten dat ze een dagje weggaan ( en dan liegen ze niet eens!), en de honden bij hun ouders plaatsen. Uiteindelijk gaat Louise akkoord met Eva's beslissing en lopen ze richting huis, samen met de honden. 'Weet je wat we ook mee moeten nemen!?' Roept Louise opeens hard. 'De brief zelf!' Met glimogen kijkt ze Eva aan en samen schieten ze in de lach. Sassy begint dan ook te keffen en met Soezy erbij zijn ze een geheel straat concert begonnen! Een paar mensen blijven er staan, anderen lopen met vingers in hun oren weg. 


Lachend komen ze bij hun ouders aan. De meiden zijn erg uitgelaten en rennen in het huis van hot naar her met de honden achter zich aan. Uiteindelijk komen ze hijgend bij hun vader en moeder aan, die lachend een glaasje sap met elkaar drinken. 
'Kijken jullie wel uit dat jullie niks omver lopen?' Grinnikt vader. Tim ploft ook lachend op de stoel neer een giert het uit als Sassy hem een lik over zijn wang geeft. Onderzoekend kijken Julia en Eva naar hun vader en moeder. 'Wat zijn jullie.....blij!' Met een schuin hoofd kijkt Eva haar ouders aan. Die kijken elkaar glimlachend aan. Moeders hand glijd over haar buik. 'We....eh....hebben....een....ehhh....verrassing!' Zegt vader dan. Glimlachend zegt moeder dan: 'Ik ben zwanger! Jullie krijgen een...broertje..of zusje!' Verrast kijken Louise en Eva elkaar aan en roepen dan: 'Yes!!!!' Eva omhelsd haar moeder en Julia haar vader. Blij gillen ze: 'We krijgen een zusje we krijgen een broertje, olé, olé, olé!!!! Hiep hoi!' 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten